Ook vandaag werd de dag weer zoals gebruikelijk begonnen met het buitenontbijt. Alleen Niels was nog niet helemaal in “het land der levenden” beland zoals op onderstaande foto duidelijk blijkt.

De afspraak was dat er vandaag weer geshopped zou gaan worden waarbij een aantal boodschappenlijstjes zouden worden afgewerkt. Aangezien er later in de middag weer regen en onweer werd verwacht besloten wij eerst nog van het zonnetje te genieten en pas s-middags naar The Mall at Millenia te rijden.

Lekker dobberen in de pool dus en voor Mieke nog even de gelegenheid om meters te maken op de loopband.

Zo rond 2 uur waren wij het zonnen wel even “zat” en maakten wij ons “shopklaar”.

Tijdens de rit via de I4 East Bound vielen de eerste spetters op de voorruit maar echt gieten deed het niet. Helaas belanden wij in een file die was ontstaan door een ongeluk waarbij één van de betrokken auto’s onfortuinlijk ondersteboven op het asfalt lag. Onze afslag lag hier net voor zodat wij deze ellende konden omzeilen.

Met enige vertraging reed de Tahoe even na drieën de parkeerplaats van de Mall op. Met de boodschappenlijstjes op zak gingen wij het immense pand in op zoek naar de juiste winkels. Een plattegrondje was daarbij geen overbodige luxe.

De jongens wisten weer een paar nieuwe Quicksilver setjes te scoren en Sven daarbij een nieuw hoesje voor zijn iPad en een paar nieuwe “oortjes” waarmee hij ons echt niet meer kan horen!

Ook lag er bij de schoenenshop een bestelling Uggs op ons te wachten. Van de bestelling wist de verkoopster echter niets af maar de gewenste schoenen waren gelukkig wel op voorraad. In de Apple Store werd nog even via Twitter met de contact gelegd met de toekomstig eigenaresse met de vraag of een andere kleur ook goed was. Dit bleek echter een dure keuze te zijn. In afwachting van het antwoord werd ik door mijn wederhelft onder “zware druk” gezet om toch eindelijk eens een iPad 2 aan te schaffen. Tja, weigeren was geen optie en dus ben ik maar door de knieën gegaan en heb mijzelf een splinternieuw “appeltje” aangeschaft! Makkelijk ook want die lettertjes op de iPhone worden de laatste tijd toch wel erg klein smiley.

Tussen door werd de maaltijd gebruikt bij California Pizza Kitchen. Zelden hebben wij zulke lekkere pizza’s gegeten en niet te vergeten een heerlijke Tiramisu!

Nadat we in een platenzaak nog even hadden rondgesnuffeld (sorry Ed, nog geen Lotusflower van Prince kunnen vinden) en Sven nog een paar nieuwe Nikes had gevonden vonden wij het welletjes geweest. Hieronder “de buit” van deze middag.

De avond werd verder voortgezet in Downtown Disney waar de winkelstraat op en neer werd gelopen en hier en daar een shop werd binnengevlucht voor wat verkoeling. Want de regen die eerder was gevallen had het er eigenlijk alleen maar benauwder op gemaakt.

Morgenochtend dus onze Segwaytour door het stadje Celebration en s avonds heb ik voor de rest nog een verrassing in petto smiley. Het kan daarbij wel eens laat worden dus wellicht dat het volgend dagverslag wat later tot jullie komt.