Zo, aangezien wij toch z.s.m. in het juiste dag- en nachtritme willen komen, haal ik dus vanavond maar even door en maak meteen een inhaalslagje in de verslaggeving (zie hieronder ook “Auto, villa en boodschappen”).

De eerste nacht verliep als zo vaak bij het verwerken van het tijdsverschil, met regelmatig wakker worden en vervolgens weer snel inslapen. Natuurlijk waren wij ook alle vier weer vroeg definitief wakker waardoor om 7 uur am de inhoud van de koffers in de kasten werd opgeborgen (zal nog een gezoek worden om straks bij vertrek weer alles terug te vinden). Onder het genot van een kopje thee en de meegebrachte Hollandse krentenbollen werd de villa met haar zwembad eens verder wij daglicht bekeken. Het zag er nog steeds uitstekend uit, dat hadden dus niet gedroomd.
Sven was het eerste te water. Hij kon niet langer wachten en nam niet eens de moeite om zijn zwemshort aan te hijsen maar dobberde met kleren en al vroeg in de ochtend al in de pool rond.

Het zonnetje bleef nog verstopt achter een dik wolkendek maar de temperatuur lag toch al rond de 30 graden. Een prima dag dus om de vakantie echt te beginnen, rustig in en rond de villa.

Terwijl Miek met e-reader op het ligbed plaats nam, de laptops door mij werden aangesloten op het wifi, vermaakten de jongens zich in de gamesroom en het zwembad. Uiteraard werd ook de jacuzzi uitgeprobeerd.

Later in de middag werd te voet het villapark verkend en ook snel het geaircode clubhouse bekeken waar Miek morgen haar eerste meters op de loopband zal maken in de gym.

Na, terug in ons huis, nog even het lichaamsvocht op peil te hebben gebracht, werd de deur opnieuw dichtgetrokken en kreeg de navigatie opdracht ons naar de Florida Mall te leiden.

Onderweg kregen wij een eerste lokale regenbui op ons autodak maar ter plaatse aangekomen was het weer droog, warm en nog steeds bewolkt.

In de mall werd eerst koers gezet naar het foodplaza waar een vroeg avondeten werd genuttigd (de natuurlijke klok loopt nog steeds een stukje voor).

Daarna nog lekker rondgeshopped waarbij alle pettenzaken werden bezocht om de boodschappenlijst die Sven van zijn vrienden had meegekregen, af te werken. Helaas werden de juiste petten nog niet gevonden. Wel wist Miek een deel van haar lijstje te schrappen; Mart je bent weer 2 polo’s rijker!

Na een paar uurtjes shopslenteren sloeg de vermoeidheid over van top naar teen en reed de Tahoe ons weer richting villa, maar niet voordat bij de Publix nog snel wat boodschappen werden gedaan ter voorbereiding van de BBQ die morgenavond staat gepland.

Nu, half elf s avonds, ligt 50% van de Houtmannen te bed. Niels probeert het nog uit te houden op de bank voor het 50 inch flatscreen terwijl ik het laatste restje energie leg in het afronden van dit verslag en jullie te voorzien van hopelijk een aangenaam ontbijtnieuws.

Wat de dag van morgen gaat brengen, het zal wellicht vannacht worden gedroomd. Feit is dat de temperatuur de komende dagen flink in de dertigers gaat stijgen en het dus waarschijnlijk “iets met water” te maken zal gaan hebben.

Tot morgen!